HÍVJON BIZALOMMAL!

+36 20 431 4130

ISMERJEN MEG MINKET

RÓLUNK

ISMERJEN MEG MINKET

A ZOÉV GÉPÉSZETI KFT. STIEBEL ELTRON hőszivattyúk, hővisszanyerős szellőzető berendezések és épületgépészeti anyagok forgalmazásával, gépészeti terv elkészítésével foglalkozik. Épületgépészeti anyagok között megtalálhatók nálunk az Install, Uponor, Hakatherm… és sok más gyártó termékei.

A STIEBEL ELTRON egy nemzetközi vállalatcsoport, világszintű piac- és technológiai vezető az épületgépészet és a megújuló energiákat hasznosító berendezések terén.

A vállalatcsoport sikerének kulcsát 1924 óta a kiváló műszaki megoldások, a minőség, az innováció, a megbízhatóság és az ügyfélközpontú szolgáltatások jelentik.

MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS

ELÉRHETŐ MÁRKA
1 +
GÉPÉSZETI ALKATRÉSZ
1 +
LEZÁRT PROJEKT
1 +

PROFI PARTNER TÁMOGATÁS

STIEBEL ELTRON

A Stiebel Eltron egy vezető globális vállalat, amely kiemelkedő minőségű és innovatív gépészeti megoldásokat kínál. Az általuk fejlesztett és gyártott termékek magas színvonalú technológiával rendelkeznek, és számos területen alkalmazhatóak.

Az egyik fő erőssége a Stiebel Eltronnak az energetikailag hatékony fűtési és hűtési rendszerek területén való szakértelme. Kínálatukban megtalálhatók hőszivattyúk, napkollektorok, elektromos vízmelegítők és más intelligens megoldások, amelyek segítségével csökkenthető a hőenergia felhasználás és minimalizálható a környezeti terhelés.

Videó lejátszása

KEZDJÜK EL!

VÁGJUNK BELE AZ ELSŐ KÖZÖS PROJEKTÜNKBE!

Kérjen ajánlatot, és mi a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot!

TOVÁBBI KÉRDÉSEI VANNAK?

Írjon nekünk üzenetet, vagy hívjon minket: örömmel segítünk!

Profi épületgépészeti megoldások egy helyen!

CÍMÜNK

TELEFONSZÁM

AJÁNLATKÉRÉS